29 Ağustos 2016 Pazartesi

Son 7 Yılın En İyisi

 Geçtiğimiz hafta son saniye golüyle kazandığımız Karabükspor maçının ardından bu hafta ligin güçlü ekiplerinden Akhisar karşısında neler yapacağımız hepimiz için merak konusuydu elbet. Hafta arası gerçekleşen Josue transferi alternatif yaratma konusunda Riekerink’in elini biraz daha güçlendirdi.

23 Ağustos 2016 Salı

Bu Sezon ''Striker'' DERDİYOK!

  Başlangıçlar önemlidir. Nasıl başlarsa %90 öyle gider çünkü. En basiti geçtiğimiz sezona kötü başlamıştık, sonu da kötü bitti. İyi başlamayınca toparlaması zor oluyor çünkü. Takımların sezon öncesi hazırlık sürecinde yaptıkları ağır idmanlardan ötürü aşırı yorgun ve bitik gözüktükleri ilk haftalarda alabildiğine maksimum galibiyet almak, sezonun son bölümünde büyük avantaj yaratıyor şüphesiz. Bu doğrultuda da ilk haftalarda iyi futboldan ziyade maçları bir şekilde galip bitirebilmek önemli olan.

15 Ağustos 2016 Pazartesi

Bize Yine KUPA, Size Yine Hüsran Var

  Yepyeni bir sezon,  yepyeni umutlar… Geçtiğimiz sezon ki başarısızlığın ardından açılan bembeyaz bir sayfa… Beklentiler oldukça yüksek. Yeni bir teknik direktör, yeni oyuncular… Kısacası her anlamda yenilenen bir Galatasaray. Bu Galatasaray’ın neler yapabileceği, neleri başarabileceği ise hepimiz için büyük merak konusu… Bu noktada yapabileceğimiz belki de tek şey ‘’Haydi Bismillah’’ deyip başlamaktı. Biz de öyle yaptık.