30 Eylül 2015 Çarşamba

Hamzaoğlu'yla Gelinebilecek Son Nokta!

 
  Bazı insanlar vardır, hiç beklemedikleri bir anda, hiç hesapta yokken, hayalini bile kuramayacakları yerlere gelirler. Bu Allah’ın o insana sunmuş olduğu bir fırsattır. Fakat gelinen o yerde kalıcı olup olmamak da kişinin kendi elindedir. Mütevazi ve alçak gönüllü olursanız, nerden geldiğinizi, kim olduğunuzu ve inandığınız doğrularınızı unutmazsanız, her şey sizin için daha iyiye, daha güzele doğru gidecektir. Ancak bahsettiğim bu kriterleri yok sayarsanız şayet o zaman rüzgar bir anda terse dönebilir…

26 Eylül 2015 Cumartesi

Güven Tazeleme

  Lige arka arkaya puan kayıplarıyla başladıktan sonra bir galibiyet serisi yakalayabilmekti bizim adımıza ihtiyaç duyulan şey. Geçen hafta Trabzonspor’u iyi oynamamamıza rağmen yenmemiz, şüphesiz oyuncularımıza ciddi anlamda moral unsuru olmuştur. Ki bence bugün bunun yansımalarını gördük sahada.

19 Eylül 2015 Cumartesi

Allah Herkese Hamza Hamzaoğlu Şansı Versin!

  Atletico Madrid maçından sonra özellikle yazmadım. Çünkü o an ki ruh halimle bir şeyleri kaleme dökmeye kalksam, muhtemelen hoş olmayan sözler sarf ederdim Hamza Hamzaoğlu’na! Dolayısıyla bekledim ve sakinleşmek istedim.
   Şimdi gelin bu akşamla birlikte masaya yatıralım son 2 maçımızı. İkili bir değerlendirme yapalım. Önce Salı’dan başlayalım:

12 Eylül 2015 Cumartesi

Bitmez Bu Sezon...

  Sanırım bu sezon bizim için bir hayli zor geçecek… Gerek derinliği ortadan kaybolmuş kadro yapısı, gerekse de Hamza Hamzaoğlu’nun takımı şampiyon yapmış olmanın rehavetine kapılması, 110 yıllık kulüp tarihinin en basiretsiz yönetimiyle bir araya gelince ortaya güzel şeylerin çıkması imkansız gibi duruyor!