26 Aralık 2016 Pazartesi

Arena'da Wesley'nin Gecesi

  İlk devrenin takvimsel anlamdaki son maçında, Alanyaspor karşısında mutlak favori olarak çıkıyorduk sahaya. Özellikle rakibin son haftalardaki etkili ismi Vagner Love’un da olmayışı, favoriliğimizin oranını daha da arttırıyordu. Üstelik Başakşehir’in Adanaspor’la berabere kalarak 2 puan kaybetmesi, Alanyaspor’u yenip tatile şampiyonluk yarışının içinde ve moralli olarak gitme anlamında, 18 haftalık 2.perde öncesi büyük önem teşkil ediyordu.

19 Aralık 2016 Pazartesi

Buzda Dans!

  Hafta arası oynadığımız Erzincanspor karşılaşmasının ardından özellikle istemedim bir şeyler yazmak. Çünkü o saha şartları ve iklim koşulları altında futboldan bahsetmek ya da futbol adına bir şeyler beklemek oldukça saçma ve manasız olurdu. Dolayısıyla da ‘’Vay efendim koskoca Galatasaray Erzincanspor’la nasıl berabere kalır?’’ diyerek felaket tellallığı yapmanın gereği yok. Galatasaray zaten kalan 4 maçın en az 3’ünü kazanıp o gruptan çıkacaktır.

11 Aralık 2016 Pazar

Zirveye Yeniden Ortağız

  Başakşehşir’in 3.kez üst üste puan kaybı yaşadığı haftada, mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyorduk Gaziantepspor karşısına. Zaten en azından ilk devrenin sonuna kadar puan kaybetme lüksümüz yok artık. Dolayısıyla da bugün ne yapıp edip kazanmak zorundaydık.

6 Aralık 2016 Salı

Bunun Adı Rezalet!

  9 Nisan 2013 akşamıydı sanırım. Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde, tıpkı 12 yıl önce olduğu gibi yine Real Madrid’le eşleşen Galatasaray, ilk maçı Santiago Barnebau’da hiç hak etmediği bir şekilde hakemin de etkisiyle 3-0 kaybetmiş, rövanş bizim için artık onur ve prestij mücadelesine dönüşmüştü. Buna rağmen Türk Telekom Arena tribünlerini tıklım tıklım dolduran vefakar Galatasaray taraftarı, takımlarının en azından bir Real Madrid galibiyetiyle veda etmesini istiyorlardı Şampiyonlar Ligi’ne...