22 Mart 2017 Çarşamba

İSTİFA DA BİR HİZMETTİR!

  Trabzonspor maçından sonra yaşadığım ufak bir rahatsızlık nedeniyle yazımı yazmakta geciktim biraz. Bir bakıma da iyi oldu sanki. Karşılaşmanın ardından sıcağı sıcağına kaleme alsam bazı şeyleri üslubum biraz sert olabilirdi. Bir hayli sinirlendim çünkü o akşam. Neden mi?

12 Mart 2017 Pazar

Aslan'ın İnadı

 
  Geçtiğimiz hafta Antalyaspor  karşısında son saniyede bulduğumuz golle kazandığımız 3 puan, bundan sonrası için bir kırılma noktasıydı belki de. Sezon başından beri gerek kadro, gerekse de oyunsal anlamda istikrarı bir türlü yakalayamayan ve bir kez daha teknik adam değişikliğine giden takımımızın,  Tudor’la birlikte bir şeyleri yeniden inşa etme çabası içine girdiği aşikar. Bu doğrultuda da arka arkaya alınacak 3-4 galibiyet oyuncuları ve taraftarı bambaşka bir havaya bürüyebilir.

7 Mart 2017 Salı

Hakemi De Yendik!

  Geçtiğimiz hafta itibariyle şampiyonluk yarışına havlu attığımız sezonda, artık en büyük hedefimiz ligi 2.sırada bitirip Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi’ne katılabilmek. Bu doğrultuda da bir galibiyet serisi yakalama zorunluluğu ve arzusuyla çıkıyorduk Antalyaspor karşısına.

1 Mart 2017 Çarşamba

Tarih Seni AFFETMEYECEK!

  Bu sezon adına bizim için ‘’Tamam’’ ya da ‘’Devam’’ maçıydı Beşiktaş derbisi. Alacağımız galibiyetle puan farkını 4’e indirip kalan 12 haftaya kısmen de olsa umutlu girecektik. Ancak tam ters bir sonuç, aradaki puan farkını 10’a çıkaracak, bu da şampiyonluk yarışında havlu attığımız anlamına gelecekti.