27 Ocak 2016 Çarşamba

Arena'da ''Gümüş'' Gece

   4.maçlar sonunda grubu lider tamamlamayı garantileyen Galatasaray’ımız, tıpkı geçen hafta Akhisar maçında olduğu gibi formalite icabı çıkıyordu Kastamonuspor karşısına.
   Kupa maçlarının tamamında olduğu gibi yine baştan aşağı rotasyona giden Mustafa Denizli, sezon genelinde fazla dakika alamayan oyuncularına şans tanımak istemişti.

24 Ocak 2016 Pazar

Sezon Kafalarda Bitmiş...

   Ligin ilk yarısını zirvenin 10-11 puan gerisinde kapamak, Galatasaray’ın doğasına, genlerine aykırı bir durum elbet. Pek alışık olmadığımız bir tablo yani. Tabi buna sezon ortasında yaşanan teknik direktör değişikliği, yetersiz bir başkan ve beceriksiz bir yönetim kurulu da eklenince ister istemez başarılı bir sezon geçirme isteği, hayalperestlikten öteye gidemiyor…

19 Ocak 2016 Salı

Adet Yerini Bulsun

  Kupada oynadığı 4 maçı da kazanarak son 2 karşılaşma öncesi grup liderliğini garantileyen takımımız bugün tabiri caizse ‘’Adet yerini bulsun’’ diye sahadaydı. Ki Mustafa Denizli’nin Akhisar’a götürdüğü kafile de bu tezi kanıtlar nitelikteydi.

17 Ocak 2016 Pazar

Zora Sokmayı Seviyoruz

  Bizim adımıza işlerin pek de yolunda gitmediği ilk yarının ardından bugün itibariyle start verdiğimiz 17 haftalık 2.etaba iyi başlayabilmek oldukça önemliydi şüphesiz. Tabi olayı bir başka açıdan değerlendirecek olursak, transfer yapmanın serbest olduğu şu günlerde mevcut kadronun hali hazırda neleri yapabileceği ya da yapamayacağı, bu doğrultuda da Donk ve Linnes takviyeleri dışında hangi bölgelerin acil transfere ihtiyacı var, Mustafa Hoca’ya ışık tutması açısından oldukça önemliydi Sivasspor karşılaşması.

12 Ocak 2016 Salı

İkinci Yarıya Ne Kadar Hazırız?

  İki Karşıyaka maçını özellikle birlikte değerlendirmek istedim. Çünkü Cumartesi akşamı oynayacağımız Sivasspor karşılaşmasıyla başlayacağımız ligin ikinci devresine ne kadar hazırız ne kadar değiliz bunu masaya yatırmamız gerek.