28 Mayıs 2016 Cumartesi

Kupalara Layıksın SEN!

  Kabus gibi geçen bir sezon, değişen 4 teknik direktör, alınan başarısız sonuçlar, Uefa’dan gelen 1 yıl men cezası… Bundan daha kötüsü ancak küme düşmemiz olabilirdi herhalde.

21 Mayıs 2016 Cumartesi

Kabus Sona Erdi

  Ne umduk ne bulduk? Diyerek başlamak istiyorum sezonun son lig maçının yazısına sevgili Galatasaraylılar. Hem lig hem de Türkiye Kupası şampiyonluğu ile tamamladığımız sezonun ardından, Süper Kupa’yı da müzemize götürerek açılışını yaptığımız 2015/2016 sezonundan bir hayli umutluyduk şüphesiz. Herhalde o günlerde birileri çıkıp ‘’Bu Galatasaray ligi ilk 5’te bitiremez.’’ dese, baya yüksek tonda kahkahalar atardık. Yaşadığımız bu başarısızlık çok büyük sürpriz oldu hepimiz için…

16 Mayıs 2016 Pazartesi

Umutlar Son Haftaya

 Hayat çok tuhaf aslında. Geçen yıl bu zamanları hatırlıyorum da şampiyon olabilmek için kıyasıya bir mücadele veriyorduk. Şimdilerde ise durum çok farklı. Bu kez şampiyonluk değil lig 5.liği için mücadele veriyoruz! Ne diyeyim; bizi bu hallere düşürenler utansın!

9 Mayıs 2016 Pazartesi

ONUR Mücadelesi!

  Son dönemlerde çok fazla şey konuşulmuştu Galatasaray-Beşiktaş derbisi hakkında. Özellikle Galatasaray taraftarı arasından ciddi bir kesim Fenerbahçe’ye 4.yıldızı taktırmamak adına bu maçı Beşiktaş’a vermemiz gerektiğini savunuyordu. Ancak bu noktada bilemedikleri ya da hiç öğrenemedikleri bir şey vardı: Galatasaray rakiplerin konumuna ve durumuna bakmaksızın her zaman formasında taşıdığı o armanın onuru ve şerefi için mücadele eder sahada! Yani her zaman her koşulda Galatasaray sadece ve sadece kazanmak için oynar!

4 Mayıs 2016 Çarşamba

Hedefe Son 1


  Artık bir an evvel bitmesini istediğimiz şu kabus sezonda, belki de bizim için teselli oluşturabilecek tek unsur Ziraat Türkiye Kupası. Özellikle de Avrupa Kupaları’na katılma hakkı elde edip Uefa’dan aldığımız 1 yıl men cezasını çekebilme adına. Aslında bu bile ne kadar üzücü bir durum Galatasaray için. Avrupa’ya gitme hakkı kazanmayı, gidememe cezasını çekebilme nedeniyle istiyor oluşumuz yani!