30 Ekim 2016 Pazar

Bal Yapmayan Arı!

  Geçtiğimiz hafta aldığımız hiç hesapta olmayan Trabzon mağlubiyetinin ardından, Adanaspor karşısında mutlak galibiyet için sahadaydık. Gelecek  2 karşılaşmanın Başakşehir ve Fenerbahçe ile olacağını düşünürsek, dün yaşanacak bir puan kaybı, sonrasında da Allah göstermesin Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarından istediğimiz sonuçları alamamamız, geçtiğimiz yıl olduğu gibi daha ligin ilk devresi bile bitmeden bir anda şampiyonluk yarışının dışında kalmamıza sebebiyet verebilirdi. Neyse ki en azından şimdilik böyle bir şey olmadı. Adanaspor’u yenmeyi başardık çünkü. Kazandık kazanmasına da, 9.lig maçımızı geride bırakırken, Akhisar karşılaşmasının 60, Gençlerbirliği karşılaşmasının da 30-35 dakikalık bölümleri dışında beklediğimiz, arzu ettiğimiz Galatasaray’ı bir türlü göremedik hala. Riekerink’in ısrarla üzerinde durduğu sistem belli oranda işlese de ofansif üretkenlik anlamında oldukça yetersiz kalıyor.

26 Ekim 2016 Çarşamba

Cim Bom Ter Attı

  Ziraat Türkiye Kupası’nda ön eleme turları ve grup karşılaşmaları aralarında ciddi anlamda güç farkı olan ekipleri karşı karşıya getirebiliyor. Dün de bu eşleşmelerden birine şahit olduk. Toplam değeri Galatasaray’ın herhangi bir oyuncusuyla eşdeğer olan 3.Lig ekiplerinden Dersimspor adeta bir imkansızı gerçekleştirmek için gelmişti İstanbul’a.

23 Ekim 2016 Pazar

İyi Desen Değil, Kötü Desen Değil

   Bazı maçlar vardır, ilk 20-25 dakikası geride kaldıktan sonra o gün kazanamayacağınızı anlarsınız. Çünkü oyun içerisinde çözemediğiniz bir takım sıkıntılar vardır. Aşikar olarak görülür bunlar. Dün de o karşılaşmalardan birini oynadı Galatasaray...

16 Ekim 2016 Pazar

Aslan'dan Tek Kurşun

  Her milli maç arası Galatasaray için sakatlık demek artık! Serdar Aziz ve Sigthorsson’u milli takımlarda yaşadıkları sakatlıklarla kaybeden takımımıza, bu sefer de Hakan Balta, Eren Derdiyok ve Sneijder’den geldi üzücü haber. Neyse ki Hakan’la, Eren’in durumları pek ciddi değilmiş. Sneijder’i kaybederken, tek tesellimiz diğer iki oyuncumuzun çok çok önemli bir şeylerinin olmaması oldu.

3 Ekim 2016 Pazartesi

PODOLSKI BEY DİYECEKSİNİZ!

 Mükemmel bir hava, harika bir Pazar günü, yönetimin çağrısına uyup Türk Telekom Arena’ya akın eden 40 bini aşkın büyük Galatasaray taraftarı... Bunların hepsi bir araya gelince, Galatasaray’ın dün Antalyaspor’u yenmekten başka çaresi yoktu artık.