17 Nisan 2016 Pazar

Artık Seni İstemiyoruz: Dursun Aydın ÖZBEK!

  Sezon başından beri elimizden geldiğince bazı şeylere sabır ve anlayış göstermeye çalıştık.  Tabi zaman zaman sabrımızın taştığı noktalar oldu elbet. O dönemlerde de yeri geldi eleştirdik, yeri geldi ağır konuştuk. Ama üslubumuzu hiçbir zaman bozmadık! Eleştirilerimizin boyutunu asla hakarete vardırmadık. Hatta gün geldi içinde bulunulan sıkıntılı duruma yönetimin çerçevesinden bakmaya da çalıştık. Ancak gelinen noktada gördük ki bunca zamandır tüm iyi niyetimizle boşa çabaladık! Bugün Antalya’da yaşananlar bardağı taşıran son damla olmuştur artık!
  Mesajımız açık ve net: Seni bu kulübün başında daha fazla görmek istemiyoruz Sayın Dursun Özbek! Ne başkan, ne idareci, ne malzemeci, ne masör… Seni bu kulübün hiçbir kademesinde, hiçbir mertebesinde görmek istemiyoruz! Dursun Özbek isminin Galatasaray ile bilikte anılmasına şahitlik etmeye zerre tahammülümüz kalmadı çünkü!
  Başkan seçildiğin günden bu yana bitmek tükenmek bilmeyen yalanların, Galatasaray taraftarını aptal yerine koyma çabaların, 3 kupalı şampiyon takımı mahvederek içinden çıkılamaz bir enkaza çevirmen, bir sürü skandala imza atman, kardeşini de işin içine dahil edip kulübü aile şirketine çevirmeye kalkışman ve yaptığın daha nice yanlışlar… Galatasaray taraftarı olarak ilk defa bir başkandan bu denli kurtulmak ister haldeyiz Sayın Dursun Özbek! Bu tablonun yegane sorumlusu olarak da bu utanç sana ömür boyu yeter!
  2010-2011 sezonundan bile daha kötü hallere düşen futbol takımımızın içinde bulunduğu durum tek kelimeyle rezalettir! Bu rezaletin mimarı da Sayın Dursun Aydın Özbek’tir. Dolayısıyla her başarısızlığın bir bedeli olduğu gibi bu bedeli ödemesi gereken kişi de yine Dursun Aydın Özbek’in kendisidir!
  Şimdiden iddia ediyorum, eğer gelecek sezona da Dursun Özbek başkanlığı altında girilirse, Galatasaray sezon sonu küme düşer! Bunu çok ciddi olarak söylüyorum, gelecek sezon bu sezonu bile arar hale geliriz! Çünkü Dursun Özbek ve başarı kelimelerinin aynı cümle içerisinde kullanılabilme ihtimalleri sıfırın bile altında!
  Haftalardan bu yana ‘’Yönetim İstifa’’ dedik anlamadın! ‘’İstifa da Bir Hizmettir’’ dedik yine anlamadın! Şimdi en açık haliyle dile getiriyoruz: ‘’Sayın Dursun Aydın Özbek, Galatasaray taraftarı olarak bundan sonraki süreçte seni Galatasaray Başkanı olarak görmek istemiyoruz!’’ Ne demek istediğimizi umarım bu sefer anlarsın!
  Kuruluş amacı yabancı takımları yenmek olan Galatasaray Spor Kulübü’nün mevcut başkanıyla kuruluş amaçlarını yerine getirmesi imkansızdır! Düşünce yapısı ve vizyonu, Galatasaraylılık hedef ve misyonlarına 3 numara ufak kalan Dursun Özbek’ten Galatasaray Spor Kulübü’nü kurtarmak,artık bizler için bir taraftarlık görevi ve bilincidir sevgili Galatasaraylılar! Bundan sonraki süreçte daha parlak, daha güzel, daha iyi bir Galatasaray istiyorsak şayet, içinde bulunduğu bu çıkmazdan kulübümüzü kurtarmak istiyorsak, Dursun Özbek’e dur demek adına hepimiz tepkimizi ve protestomuzu ortaya koymak zorundayız! Kulübümüzü bu hallere düşürmeye, ele güne karşı alay konusu haline getirmeye, ligin neredeyse küme düşmesi kesinleşmiş takımlarının bile güle oynaya yenebildiği bir kaybetme makinesi haline getirmeye kimselerin hakkı olmadığı gibi, ortaya bu tabloyu çıkaranların da hala hiçbir şeye olmamışcasına görevlerine devam etme konusunda inat etmeleri biz Galatasaraylılar adına kabul edilemez bir durumdur!
  İsteyerek veya istemeyerek o başkanlık koltuğunu, gerçekten hak eden, Galatasaray’ın menfaatleri için gözünü kırpmadan her türlü fedakarlığı yapmaktan çekinmeyecek, Galatasaray’ı Galatasaray gibi yönetebilecek Galatasaray neferlerine, gerçek Galatasaraylı kişilere devredeceksin sayın Dursun Özbek! Bu olay artık taraftar-yönetim çatışması olmaktan çıkmış, Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaray Taraftarı için bir onur meselesi haline gelmiştir!
  Galatasaray’ın önce onurunu, sonra kaybettiği prestijini, hepsinden önemlisi de karanlık görünen geleceğini kurtarmak adına artık hepimizin tek bir isteği var: Dursun Özbek’siz GALATASARAY!!!

                                                                                              Kerem ZÜLFİKAR