4 Aralık 2013 Çarşamba

Tek Kelime: REZALET!!!


  Aslında bu sezonki Galatasaray’ın bizlere yaşatacağı bu tarz utanç gecelerine şaşırmamak lazım. Hatta bunları normal karşılamak gerek bence! Balık baştan kokar misali, böylesine sorumsuz bir yönetim tarafından yönetilen, hocası haftalardır vurguladığım gibi teknik direktörlükle uzaktan yakından alakası olmayan bir şahıs olan, yerli oyuncu kalitesi vasat sayılabilecek bir Galatasaray’ın mücadele ettiği tüm kulvarlarda er ya da geç atacağı havlular gayet normal karşılanmalıdır bence. Havlulardan ilkini bu akşam atacaktık mesela… Allah’tan son anda yıllardır yüzüne bakmadığımız Ufuk Ceylan çıktı da sahneye, havlu atma işini 1 hadi bilemedin 2 tur sonrasına bıraktık…
  Galatasaray girmiş karanlık bir yola (daha doğrusu birileri bunun böyle olmasını istemiş), uçurumun eşiğine doğru emin adımlarla ilerliyor! Ancak ne var ki, bu kötü durum muhtemelen başkan Ünal Aysal’ın hoşuna gidiyor! Çünkü o böyle aciz bir Galatasaray’ı layık gördü bizlere! Kendi egolarını tatmin etmek uğruna böyle bir Galatasaray yarattı!
  Tarihin gördüğü en bencil başkan ve en korkak teknik direktörle bu takım bu sezon daha ne utançlar yaşatacak bizlere, ilerleyen haftalarda göreceğiz bakalım!
  Gaziantep Büyükşehir Belediyespor gibi Ptt 1.Lig’in zayıf ekiplerinden birisi bile Galatasaray’ı böylesine zorluyorsa, o ligin 14 haftasında sadece 11 gol atabilen yani maç başına 1 gol ortalaması bile tutturamayan bu ekip Türk Telekom Arena’da Galatasaray’a 2 tane gol atıyorsa, hala neyi konuşuyoruz, neyi tartışıyoruz biz???
  Yazıklar olsun be! Vallahi de yazıklar olsun, billahi de yazıklar olsun! Şu takımı 6 ayda ne hale getirdiniz! Allah hepinizi bildiği gibi yapsın inşallah! Hafta sonu da söylemiştim, başta Ünal Aysal olmak üzere bu rezaletin sorumluları her kimse hiçbirine hakkımı helal etmiyorum!
  Ancak ve ancak ‘’penaltılarla’’ Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u eleyebildiği için sevinen, yumruk sallayan oyuncuları ve teknik ekibi olan bir Galatasaray değildi bizim hayallerimizdeki! Real Madridle, Barcelona’yla başabaş oynayan, Arsenal’e karşı Uefa şampiyonluğu kazanan, Manchester United’ı Şampiyonlar Ligi’nin dışında bırakan Galatasaray’dı bizi sarı-kırmızı sevdalısı yapan!
  Hiçbir şeye saygınız yoksa, bu kulübün geçmişine, geçmişte bizlere yaşattıklarına saygınız olsun bari Ünal Aysal ve onun saz arkadaşları! Ya da arkasındaki 75’lik sözde Galatasaraylı özde kulübe 5 kuruşluk faydası olmayan bedavacılar!
  Bu kulübün başına ne kötülük geldiyse emin olun hepsinin altından lise ve liseci zihniyet çıkmıştır. Tıpkı şu son yaşadıklarımızda olduğu gibi!
  Bu takım mı şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriymiş? Bu takım mı 1 hafta sonra Juventus’u yenerek Şampiyonlar Ligi’nde tur atlayacakmış? Allah aşkına güldürmeyin adamı! Bu Galatasaray böylesine vurdumduymaz ve ruhsuz futbol oynamaya devam ederse şayet haftaya Şampiyonlar Ligi’ne, 1-2 tur sonra da Türkiye Kupası’na veda eder! Ligi saymıyorum, çünkü o tren kaçalı haftalar oldu zaten… Cumartesi akşamı takdir ederek izlediğimiz Fenerbahçe dalgasını geçe geçe şampiyon olur bu sezon. İki iki daha dört.
  Evet, bu akşam 25 yıllık Galatasaraylılığım’ın en büyük utançlarından birini yaşadım! Umarım Allah bir daha da böyle bir rezilliği yaşamayı kısmet etmez bana ya da bizlere. Gerçi bu başkanla, bu antrenörle her şey olası. O yüzden kendimizi her maç öncesi her türlü felakete hazırlamamız gerek bence. Bu yüzdendir ki, bu akşam itibariyle Galatasarayla ilgili bu sezon bazında hiçbir ümidim kalmamıştır ne yazık ki. Diğer Galatasaraylı kardeşlerime de tavsiyem ileride daha büyük üzüntüler yaşamamaları için şimdiden kendilerini önümüzdeki birkaç ay içinde şahitlik edeceğimiz hüsranlara alıştırmaları ve de her karşılaşma öncesi olabilecek her türlü rezilliğe karşı hazırlıklı olmaları…

                                                               e-falanfilan yazarı: Kerem ZÜLFİKAR