28 Şubat 2016 Pazar

KOVULMAYI BEKLEME, İSTİFA ET!!!

  Lafı çok fazla uzatmanın manası yok. Bu akşam itibariyle Mustafa Denizli’nin Galatasaray’daki misyonu tamamlanmıştır! Eğer biraz olsun haysiyetini, şerefini, onurunu ve başarılarla dolu kariyerini düşünüyorsa Mustafa Hoca, bu maçın ardından istifa etmek zorundadır!

25 Şubat 2016 Perşembe

Mahalle Takımı Gibi!

 2010-2011 sezonunda bizleri kahreden, izleyenlere resmen çile çektiren, her anlamda eziyetle dolu günler geçirmemize neden olan bir Galatasaray vardı ya hani, işte 5 yıl sonra yeniden o Galatasaray var artık!

22 Şubat 2016 Pazartesi

Skandal Gece!

 
  Dün akşam Türk Telekom Arena’da yaşananlar, şüphesiz hiçbirimizin olmasını isteyeceği ya da uzun zamandır ligde maç kazanamayan bir takımın taraftarları olarak bizleri mutlu edecek türden şeyler değildi. Gerçekten Türk Futbol Tarihi’ne damga vuracak karşılaşmalardan birine daha tanıklık etmiş olduk!

19 Şubat 2016 Cuma

KORKAK DENİZLİ!!!

  Üzülerek görüyorum ki, yıllar Mustafa Denizli’den çok şeyler götürmüş! İnancını ve hırsını yitirdiği yetmezmiş gibi rakip kim olursa olsun korkmayan, sürekli iddialı demeçler veren, 3 tane yediği Neuchatel maçının ardından bile çıkıp ‘’Biz de İstanbul’da onlara 5 atarız.’’ diyebilecek kadar yüksek olan o özgüvenini de kaybetmiş!

14 Şubat 2016 Pazar

İSTİFA DA BİR HİZMETTİR!!!

  Uzun zamandır susuyoruz. Bazı şeylere göz yummaya, yaşananlar karşısında sessiz kalmaya çalışıyoruz. Olaylara yönetimin, Dursun Özbek’in, Mustafa Denizli’nin gözünden bakmaya çalışıyoruz hatta. Ancak şartlar her ne olursa olsun, ortaya çıkan bu tabloyu hak etmiyoruz! Artık cidden ayıp olmaya başladı!

10 Şubat 2016 Çarşamba

Bir Nebze Olsun Teselli

 Arka arkaya yaşadığımız puan kayıplarıyla daha ilk yarı bile tamamlanmadan lige havlu attığımız sezonda, geçen hafta da söylemiş olduğu gibi teselli unsuru teşkil edecek 2 hedef Türkiye Kupası’nı kazanmak ve Avrupa Ligi’nde gidebileceğimiz yere kadar gitmek.

7 Şubat 2016 Pazar

Alkışlıyoruz!!!

 
 Bu hafta yaşananlar ve dün akşamki Torku Konyaspor karşılaşması, Galatasaray yönetiminin, teknik direktör Mustafa Denizli’nin ve de futbolcularımızın bu sezona dair herhangi bir hedeflerinin kalmadığını, maçlara da sadece bir zorunluluktan ötürü çıktıklarını gözler önüne sermiştir…

1 Şubat 2016 Pazartesi

Uzun Bir Aradan Sonra

  Ligde hedeften bir hayli uzaklaştığımız şu günlerde Uefa Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası 4 elle sarılmamız gereken hedefler olarak kaldı elimizde. Her ne kadar Türkiye Kupası’nda son 2 yılın şampiyonu olsak da bu sezonu da kazanmamız, en azından bir nebze olsun teselli unsuru teşkil edebilir bizim için.