14 Şubat 2016 Pazar

İSTİFA DA BİR HİZMETTİR!!!

  Uzun zamandır susuyoruz. Bazı şeylere göz yummaya, yaşananlar karşısında sessiz kalmaya çalışıyoruz. Olaylara yönetimin, Dursun Özbek’in, Mustafa Denizli’nin gözünden bakmaya çalışıyoruz hatta. Ancak şartlar her ne olursa olsun, ortaya çıkan bu tabloyu hak etmiyoruz! Artık cidden ayıp olmaya başladı!
  Son 2 lig maçında sadece 1 gol atabilen, daha da kötüsü sahada sadece yürüyen on bir tane oyuncudan kurulu bir Galatasaray Takımı görmeyi kabullenemiyoruz!
  Mustafa Denizli’ye sonsuz saygım olmakla birlikte geldiği günden bu yana bu takıma hiçbir şey veremediği yetmezmiş gibi takımı aldığı noktanın çok çok daha gerisine götürmesi  herkesin oldukça canını sıkmaya başlamıştır artık! Bu işlerin sadece konuşmakla  olmayacağını, biraz da icraat yapması gerektiğini, birileri Mustafa Denizli’ye anlatmalı artık! Ya da kendi anlamalı!
  Galatasaray’ın 111 yıllık tarihinin her döneminde hep başarı, hep başarı, hep başarı vardır! Batıya açılan penceredir Galatasaray! İlklerin kulübüdür Galatasaray! Kim ne derse desin, bu ülkenin en büyük, en başarılı spor kulübüdür Galatasaray!
  Hiçbir amacı hiçbir hedefi olmayan, sürekli olarak küçülmeye giden bir Galatasaray olabilir Dursun Özbek’in hayalindeki Galatasaray profili. Lakin bilmesi gereken bir gerçek var ki, kendi hayallerini 25 milyon taraftarı olan bir camiaya empoze edemez! Biz 3 sene önceki takımımızı, Fatih Terim’in, Drogba’nın, Melo’nun, Elmander’in Galatasaray’ını görmek istiyoruz! Carole’un, Sabri’nin, Umut’un Galatasaray’ını değil!
  Gelinen noktada Galatasaray ruhunu yitirmiştir! Galatasaray kendisini Galatasaray yapan değerlerini, ideallerini kaybetmiştir! Bunun yegane sorumlusu da kulübü sıradan bir Anadolu kulübü hüvviyetine bürümeye çalışan beceriksiz başkan Dursun Özbek’tir!
  Ey Dursun Özbek, şunu bil ki İSTİFA DA BİR HİZMETTİR! Senin gibi vizyonsuz, beceriksizler için konulmuş bir hizmet! Geldiğin günden bu yana verdiğin hiçbir sözü yerine getirmeyen, ağzından çıkan hiçbir vaadin arkasında durmayan ve her geçen gün kulübü uçuruma doğru sürükleyen bir başkan olarak bizler seni bu kulübün başında görmek istemiyoruz artık!
 Ey Mustafa Denizli, şunu bil ki İSTİFA DA BİR HİZMETTİR! Senin gibi heyecanını yitirmiş, bildiklerini unutmuş, hiçbir hırsı kalmamış, ununu elemiş eleğini duvara asmış birisi olarak senin yerin o yeşil sahalar değildir artık! Senin yerin ailenin, çoluk çocuğunun yanıdır! 7 puan geride tesilm aldığın takımı 10 haftada neredeyse 20 puan geri düşüren, takıma bütün özgüvenini kaybettiren,  ruhsuz, aciz bir Galatasaray yaratan bir teknik direktör olarak bulunduğun mertebeyi hak etmiyorsun!
  Artık sahne büyük Galatasaray taraftarınındır. Kulübümüzü bu kadar küçülten, bu kadar geri götüren şahıslara dur deme zamanı çoktan gelmiştir! Tepkisizliğimizi, suskunluğumuzu kendilerine fırsat bilen bu arkadaşlar, ancak ve ancak Galatasaray taraftarının büyüklüğü karşısında terk ederler oturdukları o koltukları!
  Gün susma günü değildir sevgili Galatasaraylılar. Gün Galatasaray’a sahip çıkma, Galatasaray’ı ideallerinden, hedeflerinden saptıranalara gerekli tepkiyi gösterme günüdür! Galatasaray’ın sahipsiz olmadığını, Galatasaray’ı babalarının çiftliği gibi yönetenlere Galatasaray taraftarının gücünü gösterme günüdür! Hepimiz birlik olmalı, kenetlenmeliyiz. Galatasaray’ı menfaatleriyle örtüşmeyen kişi ve kişilerden korumak, onları bu kulüpten uzaklaştırmak bizlerin taraftarlık görevidir! Bu doğrultuda da hepimiz üzerimize düşen taraftarlık görevimizi yerine getirelim sevgili Galatasaraylılar!

                                                                                            Kerem ZÜLFİKAR