3 Şubat 2011 Perşembe

GALATASARAY ZORLU GAZİANTEP DEPLASMANINDA

Bursaspor mağlubiyetinden sonra bir çıkış arayan Galatasaray , Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında bu akşam Gaziantepspor'a konuk olacak.

Galatasaray dün akşam saatlerinde Gaziantep'e gitti. Sarı kırmızılılarda cezalı Ayhan ve sakatlıkları süren Arda, Pino, Gökhan Zan ve Çağlar kafileye katılmazken ülkelerinden dönen Kewell , Neill ve iyileşen Baros'un maç kadrosunda olması yüzleri güldürdü.


Galatasaray'ın muhtemel 11'i ise şu şekilde:
Zapata , Sabri , Neill , Servet , H.Balta , Yekta , M.Sarp , Cana , Culio , Kazım , Stancu

Ayrıca ortasahaya takviye yapmak isteyen yönetim aradığı oyuncuyu bulamadı ve transfer sezonu kapandı. Transfer sezonunun kapanmasıyla birlikte kadro dışı bırakılan Misimoviç de kulüpte kaldı. Misimoviç'in affedilmesi de gündemde...

Gaziantepspor ise Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Yeni transferler Hürriyet Güçer ve Muhammet Demir’in de katıldığı antrenman futbolcular bir hayli neşeli gözüktü. Tedavisi devam eden Serdar Kurtuluş antrenmana katılmadı.

Gaziantepspor'un muhtemel 11İ ise şu şekilde:
Karcemarskas , Elyasa , Emre Güngör , Ivan Dany , Nounkeu , Murat Ceylan , Wagner , Olcan , Orhan Gülle , Julio Cesar , İsmael Sosa

                                                                                                      e-falanfilan Yazarı: Kerem Kurtuluş